Deze vakantiewoning is gelegen op een sfeervol vakantiepark in een schitterend natuurgebied van bos, heide en zandverstuivingen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. U verblijft te midden van de ‘Stichtse Lustwarande’ met meer dan 100 vorstelijke buitenplaatsen met mooie tuinen. Vanaf het park wandelt of fietst u zo de prachtige natuur in waar vogels het hoogste woord voeren en de doorkijkjes naar prachtige kastelen uw route een vorstelijk tintje geven.

 

Wij hopen u met deze bondige omschrijving warm te hebben gemaakt om een vakantiewoning op de Utrechtse heuvelrug bij ons te huren. Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding en klantvriendelijke service. Wanneer u interesse of vragen hebt omtrent het huisje, aarzel dan niet om ons te contacteren. De Utrechtse heuvelrug zelf heeft ook een website waarop u verdere informatie kunt vinden over de omgeving om zo uw trip naar deze prachtige plaats goed te kunnen plannen. Kijk ook eens naar camping Utrechtse Heuvelrug ‘Allurepark Laag Kanje’, bungalowpark Amersfoort, bungalowpark Utrecht of op Ginkelduin.

De omgeving van de Utrechtse Heuvelrug heeft enkele uitstekende eet- en drinkgelegenheden die kunnen worden bezocht wanneer u bezig bent met een fiets- of wandeltocht. Het kan immers makkelijk zijn onderweg een hapje te eten en pas ’s avonds naar het huisje terug te keren. Dat kan allemaal, u bent bij het huren van de vakantiewoning voor 4 personen niet gebonden aan een schema zoals dit in hotels wel vaak het geval is. U kiest zelf waar, wanneer en wat u als maaltijd wilt nuttigen. Ook met activiteiten is dit zoals gezegd het geval. Onze vakantiewoning voor 4 personen is geschikt voor sportievelingen van zowel oudere als jonge leeftijd alsook voor mensen die een weekje puur willen ontspannen zonder al te veel lichamelijke of geestelijke inspanning.Het vakantiehuisje heeft immers ook de beschikking over een mooie, goed onderhouden tuin waar u bij zonnig weer zo nodig de hele dag kunt in vertoeven en genieten van de omgeving.