Het vakantiehuisje huren zorgt ervoor dat u toegang krijgt tot de recreatiemogelijkheden die er in het park waar het huisje ligt eveneens aanwezig zijn. U hoeft niet ver te gaan op zoek naar leuke en ontspannende activiteiten wanneer u dat niet wenst. Bij ons een huisje huren in de Utrechtse heuvelrug heeft immers als doel u onbezorgd te laten ontspannen en uw zin te laten doen. Om te beginnen hebt u in de zomer de beschikbaarheid over een enthousiast en vriendelijk recreatieteam dat kan instaan voor een leuke dag voor de kinderen. Deze mensen zijn professioneel opgeleid en zetten steevast hun creativiteit in om de jongste gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Hier is uiteraard geen verplichting aan gebonden, maar wij kunnen deze mensen ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar leuke activiteiten voor uw jongsten dicht bij uw vakantiewoning. Kinderen kunnen hun hartje ook ophalen in de prachtige speeltuin van het park. Verder is er ook nog een multifunctioneel terrein op het park aanwezig. Dit wil zeggen dat u hier verschillende sporten kan beoefenen.

 

U deelt dit terrein met andere gasten, het maakt dus geen inclusief deel uit van de vakantiewoning voor 8 personen. Het terrein kan worden gebruikt voor de beoefening van tennis, basketbal en voetbal. Ideaal om even kort bij de vakantiewoning te sporten. Het park heeft ook de beschikking over een zwembad, dat eveneens gedeeld wordt met andere gasten. Zwemliefhebbers kunnen hier baantjes komen zwemmen, maar het zwembad kan zeker ook gebruikt worden voor puur ontspannende doeleinden. Op een wat regenachtigere dag zullen zowel de kinderen als de volwassenen hier de regen kunnen vergeten. Ten slotte kan u ook gebruik maken van een restaurant/snackbar die in het park gelegen is. Een huisje huren in de Utrechtse heuvelrug hoeft immers niet te betekenen dat u sowieso verplicht bent om elke middag of avond aan het fornuis te staan. Ook voor de mama’s moet deze week in het vakantiehuisje van de Utrechtse heuvelrug een manier zijn om de zorgen van alledag even los te laten. In deze zaak kunt u voor een mooie prijs lekker eten en hoeft u zich voor een keertje geen zorgen te maken over het afruimen van de borden en het in-en uitladen van de vaatwasmachine. Uiteraard kan u ook eet- en drinkgelegenheden buiten het park zelf gaan verkennen.

Deze gezellige, en modern ingerichte vakantiebungalow is gelegen in Maarn, op de Utrechtse Heuvelrug. De woning is gelegen op een perceel van 1800 meter grond, en biedt veel privacy. Het is rustig gelegen en beschikt over een grote bostuin. Deze mooie natuurrijke omgeving biedt vele mogelijkheden zoals het maken van wandelingen, fietstochten en het bezoeken van de verschillende steden en dorpen, kastelen, tuinen en musea. Vlakbij de woning vindt u het Henschotermeer, een natuurplas gelegen te midden van heuvels, die wordt omgeven door witte zandstranden en groene ligweiden. Tip: stap in Maarn op de trein dan bent u in 20 minuten in de Domstad Utrecht, welke stad beslist een bezoek waard is. Binnen 50 minuten bevind je je in het centrum van Amsterdam.

Indien gewenst kunt u in de zomer gebruik maken van de faciliteiten van het recreatiepark (brasserie, snackbar, speeltuin, kinderboerderij, tennisbaan, en fietsverhuur).

De bungalow heeft twee slaapkamers. Een met een stapelbed en een met een tweepersoonsbed. Het vakantiehuisje op de Utrechtse Heuvelrug is door deze slaapkamerindeling ook zeer geschikt voor kinderen. De vakantiewoning op de Utrechtse Heuvelrug heeft de beschikking over een propere en moderne badkamer, voorzien van een douche, bidet, wastafel en een toilet. Een bad is er niet, maar na het volledig lezen van deze promotie zullen zelfs de grootste badliefhebbers onder u moeten toegeven dat de pluspunten van dit huisje en zijn bosrijke omgeving dat gemis zeker overtreffen. Het 4 personenhuisje heeft immers niet alleen een prachtig interieur met alle comfort, het kan ook rekenen op een heerlijke ligging voor natuurliefhebbers.