Deze gezellige, en modern ingerichte vakantiebungalow is gelegen in Maarn, op de Utrechtse Heuvelrug. De woning is gelegen op een perceel van 1800 meter grond, en biedt veel privacy. Het is rustig gelegen en beschikt over een grote bostuin. Deze mooie natuurrijke omgeving biedt vele mogelijkheden zoals het maken van wandelingen, fietstochten en het bezoeken van de verschillende steden en dorpen, kastelen, tuinen en musea. Vlakbij de woning vindt u het Henschotermeer, een natuurplas gelegen te midden van heuvels, die wordt omgeven door witte zandstranden en groene ligweiden. Tip: stap in Maarn op de trein dan bent u in 20 minuten in de Domstad Utrecht, welke stad beslist een bezoek waard is. Binnen 50 minuten bevind je je in het centrum van Amsterdam.

Indien gewenst kunt u in de zomer gebruik maken van de faciliteiten van het recreatiepark (brasserie, snackbar, speeltuin, kinderboerderij, tennisbaan, en fietsverhuur).

De bungalow heeft twee slaapkamers. Een met een stapelbed en een met een tweepersoonsbed. Het vakantiehuisje op de Utrechtse Heuvelrug is door deze slaapkamerindeling ook zeer geschikt voor kinderen. De vakantiewoning op de Utrechtse Heuvelrug heeft de beschikking over een propere en moderne badkamer, voorzien van een douche, bidet, wastafel en een toilet. Een bad is er niet, maar na het volledig lezen van deze promotie zullen zelfs de grootste badliefhebbers onder u moeten toegeven dat de pluspunten van dit huisje en zijn bosrijke omgeving dat gemis zeker overtreffen. Het 4 personenhuisje heeft immers niet alleen een prachtig interieur met alle comfort, het kan ook rekenen op een heerlijke ligging voor natuurliefhebbers.